MÜŞTERİ HİZMETLERİ 444 9 832
MÜŞTERİ HİZMETLERİ 444 9 832

SİGORTALADIM SİGORTA VE REASÜRANS BROKERLİĞİ A.Ş. KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ

İşbu Aydınlatma Metni, veri sorumlusu sıfatıyla hareket eden SİGORTALADIM SİGORTA VE REASÜRANS BROKERLİĞİ A.Ş. ("Şirket”) tarafından, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("Kanun”) uyarınca, Şirket’e ait sosyal medya hesapları üzerinden yapılan yarışmalar kapsamında Şirket tarafından toplanan kişisel verilerin işlenmesine yönelik gerçek kişilerin aydınlatılması amacıyla kaleme alınmıştır.

 

  1. Kişisel Verilerin İşlenme Amacı

 

Şirket tarafından işbu Aydınlatma Metni altında tarif edilen yöntemlerle toplanan tarafınıza ait kişisel veri niteliğindeki isim, soyisim, T.C. kimlik numarası, telefon numarası ve e-posta verileriniz Kanun’un 5’inci maddesine uygun olarak aşağıda belirtilen amaçlarla işlenecektir:

 

  1. Kişisel Verilerin Aktarılabileceği Taraflar ve Aktarım Amacı

 

İşbu Aydınlatma Metni altında bahsedilen yöntemlerle toplanan kişisel veriler Şirket tarafından hiçbir üçüncü kişi/kişiler, kurum ve kuruluşlara aktarılmayacaktır.

 

  1. Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi

 

Yukarıda bahsedilen kişisel veriler, Şirket tarafından elektronik ortamda yazılı olarak toplanmaktadır.

 

Şirket tarafından yukarıda amaç ve yöntemle toplanan kişisel veriler Kanun’un 5’inci maddesi kapsamında “bir sözleşmenin kurulması veya ifası için gerekli olması”, “ilgili kişinin kendisi tarafından alenileştirilmiş olması” hukuki sebebine dayalı olarak işlenmektedir.

 

  1. Kanun Kapsamındaki Haklarınız

 

Kanun’un 11. maddesi uyarınca toplanan kişisel veriler ile ilgili olarak veri sahipleri;

 

 

Kişisel veri sahipleri olarak, haklarınıza ilişkin taleplerinizi, (i) Şirket’in internet sitesinde yayınlanan başvuru formunu (“Kişisel Veri Sahibi Başvuru Formu”) doldurup imzaladıktan sonra ıslak imzalı olarak, kimlik tespitini sağlayacak belgeler ile birlikte Şirketimize bizzat elden teslim edebilirsiniz veya (ii) Kişisel Veri Sahibi Başvuru Formunu ıslak imzalı bir kopyasını Şirketimiz adresine noter vasıtasıyla gönderebilirsiniz veya (iii) Kişisel Veri Sahibi Başvuru Formunu “güvenli elektronik imza” ile imzalayarak kayıtlı elektronik posta (KEP) adresi kullanarak Şirketimizin adresine gönderebilirsiniz veya (iv) Kişisel Veri Sahibi Başvuru Formunu Şirketimiz sisteminde kayıtlı bulunan elektronik posta adresinizi kullanmak suretiyle iletisim@sigortaladim.com adresine gönderebilirsiniz.

 

Taleplerinizi Şirketimize iletmeniz durumunda Şirketimiz talebin niteliğine göre talebi en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandıracaktır. Ancak, işlemin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi hâlinde, Şirketimiz tarafından Kişisel Verileri Koruma Kurulu’nca belirlenen tarifedeki ücret alınacaktır.   

 

Saygılarımızla,

 

SİGORTALADIM SİGORTA VE REASÜRANS BROKERLİĞİ A.Ş.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

E-posta adresi: iletisim@sigortaladim.com

Kep adresi: sigortareasurans@hs02.kep.tr

İnternet adresi: https://www.sigortaladim.com/

Mersis No: 0833051065600018

Adres: Ayazağa Mahallesi Mimar Sinan Sokak No: 21 Seba Ofis Bulvar B Blok 34396 Sarıyer / İstanbul

Hata tepsit ettik!

Sigorta danışmanımız en kısa sürede size ulaşacaktır!

Tamam